CGT Castelló se concentra per demanar la readmissió de César Yagües

Divendres 30 de setembre de 2022 ens vam concentrar enfront del concessionari OPEL per donar suport al nostre company  César Yagües, membre del comité d’empresa d’Opel i secretari general de CGT Aragó – La Rioja, acomiadat per la multinacional alemanya en la qual portava treballant des de 1994, mentre espera ser operat d’un tumor.

Des de la nostra organització anarcosindicalista sabem que se tracta d’un nou cas de repressió sindical, ja que l’empresa podria haver adaptat qualsevol dels centenars de llocs de treball que tenen a Saragossa. El sindicalisme que una organització com la CGT practica en els centres de treball on té representació és castigat i perseguit per ser una amenaça contra els abusos de la patronal i les seues polítiques neoliberals.

Considerem que la base del sindicalisme que practiquem la CGT és la solidaritat, el suport mutu i l’acció directa i, per això, la campanya de mobilitzacions compta amb el suport internacional del sector de l’automoció, en el qual com a organització portem participant des de fa dècades.

Amb aquesta concentració busquem la nul·litat de l’acomiadament, perquè és una vulneració dels drets fonamentals i la llibertat sindical. Tot això no és perquè no tinguen un lloc de treball adaptat per a ell, sinó per l’historial de César de demandes contra l’empresa, tant en material de salut laboral, com de prevenció i frau de llei.

ATUREM LA REPRESSIÓN SINDICAL

CÉSAR YAGÜES READMISSIÓ!!

Desplaça cap amunt