Eleccions sindicals Banc Santander 2023

Una vegada finalitzat el procés electoral, des de CGT valorem molt positivament els resultats obtinguts en estes eleccions sindicals. Resultats, que continuen elecció rere elecció marcand una clara tendència en augment en el percentatge de representativitat.

Per això, en primer lloc agraïm a totes les persones que heu dipositat la vostra confiança en la nostra organització, votant les nostres candidatures. Una confiança que reforça el nostre mode d’exercir el sindicalisme, des de l’únic interés de defendre i millorar les condicions i els drets de les persones treballadores.

En segon lloc, agraïm profundament a tots els nostres candidats i candidates el seu treball, coratge, valentia i compromís, ja que sense ells i elles, estos resultats no hagueren estat possibles.

Amb els resultats ha quedat demostrat que hi ha moltes persones amb ganes de votar a CGT. Fet que ha quedat patent al ser la llista més votada en les províncies on ens hem presentat per primera vegada.

Per últim, indicar que els nostres resultats, sumats als de les nostres companyes de CGT en altres bancs, van a suposar que novament puguem estar presents en la taula de negociació del pròxim XXV Conveni Col·lectiu de Banca. El que és sense dubte una garantia per a les plantilles del sector.

Desplaça cap amunt