CGT Castelló ha participat en l’ Escola Llibertària d’estiu de Ruesta 2022

CGT Castelló ha participat en l’ Escola Llibertària d’estiu de Ruesta 2022. Un espai d’encontre, discussió, d’aprenentatge i espargiment sobre antimilitarisme. Hem debatut i aprés de com la venda d’armes és un negoci redó i segur. Unes despeses que ixen dels diners de les contribuents en detriment d’educació, sanitat…

Hem parlat a través de xarrades, tallers i documentals d’estratègies com la denúncia, la resistència i el boicot enfront de les empreses d’armament, de l’educació com a eina antimilitarista des de la infància i la importància d’abolir els exèrcits i aturar les guerres, de com s’organitzen les dones enfront l’antimilitarisme… I per acabar un magnífic concert en acústic molt divertit!.

Hem aprofundit en la desobediència civil com a eina col·lectiva fora dels canals formals que rebutja la violència de forma disciplinada amb una estratègia integradora. Buscant accions que siguen més eficaces, participatives i ètiques.

CGT ens considerem una organització antimilitarista no pacifista que sabem que tenim molt a dir en les lluites socials en la defensa popular no violenta.

I tot açò en un entorn privilegiat com és Ruesta. Volem agrair a totes les persones que s’han implicat per fer possible aquesta escola de forma solidària, a totes les ponents per compartir les seues experiències i saviesa, a les persones que ens han cuidat organitzant els llocs per a dormir i menjar i a totes les participants dels diferents territoris pel bon rotllo creat.

Vos animem a visitar Ruesta!! Ens veiem l’any que ve a l’Escola Llibertària d’estiu!!

Desplaça cap amunt