8M – Crònica de la manifestació feminista a Castelló

Després d’un diluvi poc abans de l’hora convocada per a la manifestació va eixir l’arc iris. Les feministes de Castelló ocuparem els carrers fent una crida a les dones treballadores a organitzar-se i lluitar pels seus drets per a canviar aquest sistema capitalista i patriarcal que ens sotmet i ens degrada.

La participació en la manifestació va ser multitudinària i es van poder escoltar consignes diverses sobre violència masclista, autodefensa, cures, avortament, treball, precarietat, migració, identitat sexual…

La manifestació va acabar en la plaça major, i malgrat no comptar amb el suport dels col·lectius de dones institucionals que no van prestar la megafonia a l’Assemblea 8M, en la qual hem participat com a Dones Lliures de CGT Castelló, es va poder llegir un manifest rebel i combatiu contra la violència institucional i la rentada de cara que fan el 8M i 25N per a oblidar-se la resta d’any.

Una vegada més el moviment feminista de Castelló i de tot el món ha demostrat que és el moviment social més actiu i nombrós de la societat actual i que no ens cansarem d’eixir al carrer a protestar fins que no cessen totes les violències masclistes.

Juntes som més fortes!!!

Desplaça cap amunt