El dissabte 12 de febrer de 2022 ha estat convocada una concentració per CGT Castelló en la Plaça M. Agustina, enfront de la Subdelegació de Govern, on diversos col·lectius (Iai@flautes, associació cannàbica de Castelló, etc) i persones en l’àmbit individual han manifestat el seu rebuig a la Llei de seguretat ciutadana, més coneguda com a Llei Mordassa.

Hi ha hagut participació activa dels diferents col·lectius assistents manifestant el seu rebuig a aquesta llei repressiva que condemna i sanciona a feministes, ecologistes, anarquistes, artistes i tota classe d’activistes socials que lluiten per la transformació social a la recerca d’una societat més justa.

Des de CGT Castelló considerem que això només és l’inici d’una sèrie de reivindicacions que requereixen el suport de la ciutadania per a aconseguir la derogació d’aquesta llei. No permetrem cap retallada ni coacció a les llibertats individuals i col·lectives.

Recordem que aquesta promesa de derogació de la llei està sent incomplerta. Per part nostra ni les multes, sancions, fins i tot penes de presó aconseguiran que ens cansem de cridar ben alt…

No a la llei mordassa! No a la repressió! Ni un pas enrere en la defensa de les nostres llibertats!