Dones lliures realitza un taller sobre conciliació i corresponsabilitat des del feminisme

El passat 14 de novembre de 2022 es va realitzar en la seu de CGT Castelló un taller sobre conciliació i corresponsabilitat des del feminisme.

Va consistir en un taller poc teòric i molt pràctic en el qual, a través de diferents dinàmiques individuals i grupals, ens vam qüestionar quin temps tenim i a què ho dediquem.

En l’àmbit individual reflexionarem sobre com gestionem el nostre temps, quines activitats ens proporcionen alegria i satisfacció i no tenim incorporades a la nostra vida i com podríem incorporar-les o quines no ens agraden i com eliminar-les.

En l’àmbit grupal, mitjançant grups heterogenis vam debatre i consensuar què és la conciliació i la corresponsabilitat. Semblances diferencies i dificultats per a posar-les en pràctica. Es va produir una situació molt enriquidora gràcies a la participació intercultural i intergeneracional.

Concloem que les cures no són prou valorades en la societat actual i que el pes sol recau en les dones. I ens dotem d’estratègies per a caminar cap a una societat més justa i amb un major benestar per a totes.

Agraïm a Aitana Muñoz Huedo la seua aportació desinteressada dinamitzant el taller. Es van crear moments molt divertits i va ser molt dinàmic.

Volem compartir-vos el seu web on trobareu recursos molt interessants; www.milersdetallers.com

Desplaça cap amunt