CGT Castelló realitza una formació sobre la nova Reforma Laboral

Ahir es va dur a terme una formació sobre la nova Reforma Laboral a càrrec de Tomás Rodríguez, secretari d’acció sindical, i Paco Talavera, advocat del gabinet jurídic confederal, dirigida a les afiliades de CGT Castelló.

Tomás Rodríguez ha parlat sobre com la Reforma Laboral ha estat un acte propagandístic de vegada que una millora real de les condicions de la classe treballadora i ha insistit en la necessitat de continuar lluitant per la derogació de les dues anteriors reformes.

La formació ha continuat amb un repàs de les modificacions més importants de la reforma per part de Paco Talavera, on ha parlat sobre els canvis en matèria de contractació temporal, subcontractació, negociació col·lectiva o el nou mecanisme RED. Per altra banda, ha assenyalat la falta de mecanismes per poder controlar el compliment d’aquestes, que en la majoria de casos depenen exclusivament de l’existència de representació sindical en les empreses.

Des de la secretaria de formació de CGT Castelló valoren positivament el nombre d’assistents així com l’interés mostrat durant la primera de les formacions programades per aquest any. A més, han anunciat les formacions programades per als pròxims mesos sobre negociació col·lectiva i sobre salut laboral des d’una perspectiva psicoemocional.

Desplaça cap amunt