Pròxima formació el 23 de febrer: CGT davant de la reforma laboral.

Dimecres 23 de febrer comencem les formacions dirigides a l’afiliació amb “CGT davant de la reforma laboral. Claus per a l’acció sindical” a càrrec de Tomás Rodríguez, secretari d’acció sindical, i Paco Talavera, advocat del gabinet jurídic.

Estem davant d’un dels moments més crítics per a la classe treballadora de les darreres dècades. Després de la “crisi estafa” de 2008, que paguem els i les de sempre, ara es prepara la “recuperació estafa” després dels efectes de la COVID 19. Enrere van quedar les promeses electorals dels qui s’erigien com el govern més progressista de la història. De les reformes de Zapatero i Rajoy gairebé no se n’ha eliminat res. De fet, s’ha conservat el més nociu, i en aquesta última reforma fins i tot s’han introduït noves amenaces que cal conéixer com més prompte millor perquè puguem defensar-nos i per traslladar a companys i companyes quins són els perills que s’acosten si seguim plegades de braços. Del pensament a l’acció, aquesta jornada formativa també pretenen ser un estímul que contribuïsca a una major presència de la CGT als carrers. La lluita segueix. La lluita és l’únic camí.

Fins on arriba el suposat avenç en la lluita contra la temporalitat de la nova reforma, quins tipus de contracte segueixen en vigor i quins són els nous disponibles, què va ser de la promesa de recuperar salaris de tramitació i indemnitzacions, què són els ERTE estructurals, quin és el valor real d’un contracte indefinit després de la reforma… Tots aquests temes i molts més els abordarem en la formació.

La formació es durà a terme a la seu ubicada al c/ de la Vall d’Uixó núm. 30 de Castelló de la Plana de les 10:30 h fins a les 13:30 h. Per reservar plaça cal enviar un correu electrònic a castello@cgtpv.org.

Desplaça cap amunt