CGT denuncia que l’encarregat de la brigada municipal de Vinaròs reposta el seu vehicle particular amb gasoil de l’ajuntament

La Confederació General del Treball (CGT) denúncia que l’encarregat de la brigada municipal de Vinaròs reposta el seu vehicle particular amb combustible de l’ajuntament, després de sorprendre un treballador municipal recarregant-li tant el depòsit de gasoil com el d’eixugaparabrisa de l’automòbil.

Des de CGT informen que “recentment el delegat de la secció sindical de l’organització anarcosindicalista de l’Ajuntament de Vinaròs i un altre empleat municipal van sorprendre un treballador de la brigada municipal repostant amb combustible gasoil i líquid eixugaparabrisa, un vehicle particular que no era del consistori sinó de l’encarregat de la brigada municipal”.

En sospitar que s’estava realitzant un ús particular o privatiu del combustible dièsel de la brigada municipal, per part del delegat de la CGT es va posar en coneixement d’un altre encarregat l’ocorregut, de manera que li va acompanyar al lloc dels fets podent aquest comprovar la seua veracitat.

Aquests fets, segons el parer del sindicat, infringeixen sens dubte el contingut del que es disposa en l’article 97 i següents de la Llei de Funció Pública Valenciana, en relació amb l’article 3.1 d) d’aquesta, motiu pel qual CGT ha decidit denunciar els fets pel registre de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vinaròs “perquè s’actue en conseqüència, i es pose límits a qui abusa de poder en el seu propi benefici amb recursos que paga el poble de Vinaròs” segons indiquen fonts del sindicat.

CGT espera que l’alcalde actue davant un presumpte ús fraudulent de recursos municipals. “Les veïnes i veïns de Vinaròs no es mereixen que els roben. El combustible de la brigada municipal igual que molts altres recursos es paguen amb impostos i no plou del cel” afirmen des de l’organització anarcosindicalista.

Desplaça cap amunt