Formació sobre nocions bàsiques dels nous permisos de conciliació

El pròxim dimecres 13 de desembre a les 10:30 h es convoca a delegades de personal i membres de comité d’empresa de Federació Intercomarcal de CGT Castelló, a una reunió per a tractar temes sindicals que considerem d’importància per a l’acció sindical en els diferents sectors en els quals tenim representació. En acabar, s’impartirà una formació per part de Fernando Izquierdo, advocat del sindicat, sobre nocions bàsiques dels nous permisos de conciliació.

La reunió serà en la seu, Av. Vall d’Uixó nº30, entresol B, de Castelló de la Plana.

Agraïm que ens confirmeu assistència al més prompte possible via WhatsApp a través dels telèfons de la Secretaria de Formació o de la Secretaria d’Acció Sindical a fi de poder preparar els materials i la dinàmica de treball. Ja sabeu que, com sempre, farem un descans amb una picaeta per a agafar forces.

Recordem que per la vesprada està convocada l’assemblea general d’afiliades a les 17:30 h en primera convocatòria i a les 18:00 h en segona per tractar els punts del Ple de la territorial de País Valencià i Múrcia que tindrà lloc els dies 15 i 16 de desembre.

Telèfons de contacte

Secretaria de Formació: 640938893

Secretaria d’Acció Sindical: 640783450

Desplaça cap amunt