Jornades formatives de CGT Castelló

La Federació Local de Castelló té previst desenvolupar unes jornades formatives el proper dissabte 25 de febrer . L’objectiu és obrir un espai de reflexió i anàlisi sobre aspectes que entenem ens interessen a totes les persones afiliades al sindicat. La participació i la formació són eines que han de millorar la nostra organització , fent de la convivència activa una estratègia fonamental i que ens han de permetre guanyar en eficàcia en el treball sindical i social. El programa d’ aquestes jornades formatives està estructurat en dos tallers , un de matí i un de vesprada. Per a participar en les activitats és necessari inscriure’s, ja que les places són limitades.

Entre les 10:00 i 13:30 “Taller d’horitzontalitat: Poder , rang i privilegis“. Aquesta activitat, des d’una perspectiva feminista interseccional, serà impartida per “L’Argila” que ens proposa treballar la “Facilitació de grups” : ferramentes , habilitats , tècniques i metodologies que permeten millorar el funcionament i el benestar de les persones que els formen així com establir dinàmiques més saludables tant en la relació entre les persones com en la forma d’abordar els conflictes que puguen sorgir. En aquesta activitat ens plantejarem si eixa horitzontalitat que diem defineix a la nostra organització existeix realment. Treballarem conceptes i parlarem del poder i de quina manera ho notem present en els nostres grups i en les persones que els conformen.

Inscripció > https://forms.gle/AZmTwrCN8DHuBhVq7

Entre els tallers tindrem dinar. El menú serà amanida, paella de verdures, una beguda i café per 8 €.

Inscripció > https://forms.gle/7M1jhrqpPSA6nRg99

Entre les 16:30 i 19:00 “Taller d’acció sindical. Acció directa davant els conflictes en l’empresa” impartit per Maribel Rodríguez Gallardo ( Secretària d’Acció Sindical i Salut Laboral del Comitè Confederal de CGT ) i Montse Sánchez Martínez ( Secretària General de CGT Catalunya ). Amb aquesta activitat ens plantejarem l’acció sindical no tan sol des de la seua definició general ( actuacions o mitjans de que es valen els sindicats en la defensa dels drets i interessos de les persones treballadores ) si no també l’acció sindical com a element identitari de la nostra organització. Aquest taller farà un repàs de conceptes teòrics relatius al tema que ens ocupa i a més treballarà l’acció sindical des d’un supòsit pràctic, una realitat quotidiana que permeta reproduir diferents casuístiques ( conflictes laborals ,negociacions, convocatòria de vaga ,assetjament …..) a les que l’acció sindical ha de donar resposta .

Inscripció > https://forms.gle/ApwkksCmHxn6ERNA7

I quan finalitze el taller de la vesprada, festeta amb DJ Puntxa ( Ska, Punk, Oi!…)

Desplaça cap amunt