La secretaria d’acció sindical convoca una reunió i formació per a delegades i delegats

La secretaria d’acció sindical ha convocat una reunió i formació per a delegades i delegats. L’encontre s’ha dut a terme dijous 10 de novembre de 10 h a 14 h a la seu del sindicat.

Durant la reunió s’ha informat de les formacions, tant on-line com presencials, previstes des del sindicat i les assistents han pogut proposar temes per a les formacions que s’organitzaran en els pròxims mesos.

Per altra banda, s’ha revisat el calendari d’eleccions per al que queda d’any i el vinent i tractat diverses propostes com una campanya per la pujada de salaris amb l’IPC, l’organització d’unes jornades d’acció sindical per a l’afiliació o mobilitzacions en solidaritat amb una companya acomiadada.

Després del descans s’ha impartit una formació sobre conceptes bàsics en matèria de prevenció de riscos i salut laboral. En la formació s’han repassat la legislació sobre el tema, la tasca de les delegades i delegats i els procediments a seguir en cas d’incompliment.

Les assistents han pogut consultar la seua situació particular en l’empresa així com altres dubtes que han sorgit durant l’exposició.

Desplaça cap amunt