Taller: Corresponsabilitat i conciliació. Reflexions des del feminisme

Dones Lliures organitza un taller sobre corresponsabilitat i conciliació a càrrec d’Aitana Muñoz Huedo. El taller s’impartirà divendres 18 de novembre a les 19h a la seu del sindicat.

Activitat destinada a identificar en la pràctica els elements i circumstàncies que ens impedeixen la conciliació real a partir de la participació en dinàmiques individuals i de grup, la reflexió, el diàleg i l’intercanvi en la cerca de solucions individuals o col·lectives.

Aitana Muñoz Huedo és mestra, màster en gènere i igualtat i docent especialitzada en coeducació. Va començar la seua trajectòria en l’àmbit de la prevenció de la violència de gènere participant en campanyes educatives institucionals i promovent paral·lelament formació específica per a dones des de la pedagogia teatral i el feminisme. En l’actualitat, desenvolupa i participa en projectes d’intervenció educativa a més de formació familiar, docent i específica en matèria de gènere, igualtat, diversitat i coeducació. En aquest àmbit, ha col·laborat amb nombrosos ajuntaments, organitzacions i institucions educatives com les FAMPAS de Castelló, l’UJI i la Conselleria d’Educació a través del Cefire i el programa Coeducacentres.

Desplaça cap amunt