Mesa Sindical de Castelló

La Confederació General del Treball (CGT), Intersindical Valenciana (IV), la Confederació Nacional del Treball (CNT) i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) anunciem la creació de la Mesa Sindical de Castelló.

La Mesa Sindical de Castelló és un espai de trobada i coordinació entre els sindicats combatius, seguint experiències similars que s’han donat en altres parts del País Valencià i la resta de l’Estat, amb l’objectiu d’impulsar i potenciar lluites, tant en l’àmbil sindical com el social, per conquerir millores per a la classe treballadora.

Davant l’actual crisi climàtica, l’empobriment de la classe treballadora, l’auge del feixisme i altres discursos reaccionaris, les retallades de llibertats, la inflació, la crisi de les cures i un món en guerra es fa necessària la unitat d’acció entre el sindicalisme combatiu per a poder fer front a aquesta realitat.

Els sindicats signants desitgem que la Mesa Sindical siga un revulsiu perquè augmente la sindicació, es deixe de costat el sindicalisme oficialista i augmente la reivindicació i la mobilització tant en els centres de treball com als pobles i ciutats de les comarques de Castelló.

Desplaça cap amunt