Ple de CGT País Valencià i Múrcia 2023

El passat 15 de desembre de 2023 CGT Castelló vam participar en el Ple Ordinari anual de CGT País Valencià i Múrcia en la nostra seu de València. El Ple és el màxim òrgan de decisió de la Confederació de sindicats de País Valencià i Múrcia i se celebra anualment. Les afiliades i afiliats de tots els sindicats poden presentar ponències sobre qüestions d’acció sindical, comunicació, estatuts, etc. Les ponències presentades s’envien als sindicats perquè puguen debatre-les en assemblea i decidir a quines donen suport.

Durant el Ple cada sindicat vota les ponències presentades i les que tenen majoria de vots queden recollides en el llibre d’acords per a desenvolupar-les en el següent any o anys. També es poden realitzar modificacions d’alguna de les propostes. Cada sindicat té un nombre de vots en relació amb el nombre d’afiliats i afiliades.

El Secretariat Permanent va presentar els informes de les tasques que han anat desenvolupant durant el darrer any i es van renovar les secretaries de formació, acció social, finances i dona.

Vam debatre les ponències presentades per l’afiliació segons els acords que portàvem cada sindicat de la nostra assemblea. Arribant a acords en diversos temes que marcaran les línies d’actuació de les diferents federacions del País Valencià i Múrcia.

Finalment, vam elegir a les persones que formaran el patronat de la Fundació Ferrer i Guardia, entre altres qüestions.

Agraïm a la Comissió Organitzadora l’esforç per dur-lo a terme.

Desplaça cap amunt