Pròxima formació el 16 de març: Guia sobre negociació col·lectiva

Dimecres 16 de març continuem amb les formacions dirigides a l’afiliació amb “Guia de negociació col·lectiva” a càrrec de Desiderio Martín Corral, director de l’Escola de Formació Confederal “Eladio Villanueva”.

La negociació col·lectiva representa un dels moments clau per a la nostra acció sindical i és la manera de plasmar els continguts de les nostres reivindicacions i desitjos, concretant de manera pràctica i útil per als treballadors i treballadores en forma de bons acords.

A través de la negociació col·lectiva es regularan les condicions laborals, econòmiques… per als pròxims anys. Per tant, posar en comú la nostra experiència en taules de negociació, dotar-nos d’estratègies d’intervenció… considerem que té una gran importància en la nostra lluita sindical.

En els darrers anys ha crescut la influència de la nostra organització i la nostra presència dins de les taules de negociació col·lectiva. Per això, la posada en marxa d’un procés de formació esdevé imprescindible.

Finalment, volem ressaltar que quan parlem de negociació col·lectiva parlem també de processos oberts de manera permanent més enllà dels convenis col·lectius.

La formació es durà a terme a la seu ubicada al c/ de la Vall d’Uixó núm. 30 de Castelló de la Plana de les 10:30 h fins a les 13:30 h. Per reservar plaça cal enviar un correu electrònic a castello@cgtpv.org.

Desplaça cap amunt