Punt d’assessorament energètic per a afiliades

CGT Castelló està adherida a la Xarxa per una Transició Energètica Justa (XTEJ). L’objectiu de la Xarxa és promoure una nova cultura energètica a partir de la visibilització de la problemàtica social associada a la crisi climàtica i energètica i la generació d’eines d’empoderament comunitari que contribuïsquen a promoure una transició energètica que incloga totes les famílies de Castelló, des de la col·laboració veïnal i el suport mutu.

La primera acció com a membres de la XTEJ serà obrir un punt d’assessorament energètic dirigit a les persones afiliades al sindicat per informar dels drets com a usuàries, resoldre dubtes sobre les factures i fer una revisió orientada a la reducció de l’import. A més de l’assessorament, creem que se pot convertir en un espai per compartir les problemàtiques lligades al subministrament energètic per iniciar accions dirigides a fer-les front.

El punt d’assessorament obrirà a l’octubre. Per concretar una cita s’ha d’escriure un correu electrònic a social.castello@cgtpv.org o un missatge al telèfon 640 93 88 90.

Desplaça cap amunt